[Bloggers for Life] het spel draaiende houden

maandag 2 november 2015
Toen we na die chaotische - en hartverwarmende namiddag - de koppen bijeen staken, hadden we geen flauw benul van de organisatorische nachtmerrie die ons te wachten stond. Geloof me vrij, zo'n veiling met lotjes op poten zetten, het is niet evident. Er komt wat werk bij te kijken, en heel wat zaken waarvoor we eerst geen oog voor hadden of waarvan we dachten dat het 'simpeler' ging zijn.

Ondertussen tikt de klok vrolijk verder en voor we het weten, mogen we jullie de eerste maaksels voorstellen. Om ons hart gezond te houden, werden we verplicht na te denken over enkele regels om het voor ons draagbaar te houden. Hoewel de actie over een langere termijn loopt, is de tijd om over te schrijven eerder beperkt, vandaar onze alle-hens-aan-dek-houding. Wij zitten alvast in de startblokken om het spel draaiende te houden, doen jullie mee?
  1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, u kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69.3770.2596.1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
  2. Per stuk waarvoor u lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wenst u voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
  3. Er wordt géén cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land verspreid zijn. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier en daarna over te schrijven op onze rekening.
  4. Per overschrijving vragen wij met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie.
  5. U dient op de blog van de maakster van het stuk waarvoor u lotjes koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken in geval van winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
  6. De centen schrijft u over op rekeningnummer BE69.3770.2596.1378 en enkel op dit nummer.
  7. Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het achterhoofd houdt:
    Het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook wat menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
  8. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u wint, vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.
  9. De trekking gaat door op 18 decmber. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.
Achter de schermen is het enthousiasme intussen exponentieel aan het toenemen! We kunnen alleen maar hopen dat jullie ons daarin volgen!

7 opmerkingen:

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.